Home >

news ヘルプ

論文・著書情報


タイトル
和文: 
英文:Meat the challenge: Segmentation and profiling of Japanese beef mince and its substitutes consumers 
著者
和文: 鷲尾 拓哉, 西條 美紀, 伊藤 浩之, 竹田 謙一, 大橋 匠.  
英文: Takuya Washio, Miki Saijo, Hiroyuki Ito, Ken-ichi Takeda, Takumi Ohashi.  
言語 English 
掲載誌/書名
和文: 
英文:Meat Science 
巻, 号, ページ Vol. 197    no. 109047    pp. 1-11
出版年月 2023年3月 
出版者
和文: 
英文:Elsevier Ltd. 
会議名称
和文: 
英文: 
開催地
和文: 
英文: 
ファイル
DOI https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2022.109047

©2007 Institute of Science Tokyo All rights reserved.