@article{CTT100697572, author = {Teiichiro Okawa and Masayuki Shimada and Yoshihiko Ushida and Nobuo Seki and Naoki Watai and Masatoshi Ohnishi and Yoshitaka Tamura and Akira Ito}, title = {Demineralisation of whey by a combination of nanofiltration and anion-exchange treatment: a preliminary study}, journal = {International Journal of Dairy Technology}, year = 2015, } @article{CTT100679183, author = {大川 禎一郎 and 牛田 吉彦 and 島田 昌幸 and 関 信夫 and 渡井 直樹 and 金原 彦克 and 北川 重文 and 大西 正俊 and 豊田 素典 and 田村 吉隆 and 伊東 章}, title = {循環ループ式ナノろ過装置によるホエイ回分濃縮時透過流束変化に関する理論的解析}, journal = {化学工学論文集}, year = 2014, } @article{CTT100679210, author = {関 信夫 and 大川禎一郎 and 関 信夫 and 木下 貴絵 and 齋藤 仁志 and 越智 浩 and 岩附 慧二 and 大川 禎一郎 and 大西 正俊 and 田村 吉隆 and 伊東 章}, title = {ホエイのナノろ過濃縮時の透過流束変化に関する理論的解析}, journal = {化学工学論文集}, year = 2012, } @inproceedings{CTT100753562, author = {Teiichiro Okawa and Yoshihiko Ushida and Masayuki Shimada and Nobuo Seki and Naoki Watai and Masatoshi Ohnishi and Yoshitaka Tamura and Akira Ito}, title = {A new production process for demineralized whey for infant formula}, booktitle = {}, year = 2015, } @misc{CTT100701523, author = {大川禎一郎}, title = {ナノろ過によるチーズホエイの脱塩に関する研究}, year = 2016, } @misc{CTT100701527, author = {大川禎一郎}, title = {ナノろ過によるチーズホエイの脱塩に関する研究}, year = 2016, } @misc{CTT100708747, author = {大川禎一郎}, title = {ナノろ過によるチーズホエイの脱塩に関する研究}, year = 2016, } @phdthesis{CTT100701523, author = {大川禎一郎}, title = {ナノろ過によるチーズホエイの脱塩に関する研究}, school = {東京工業大学}, year = 2016, } @phdthesis{CTT100701527, author = {大川禎一郎}, title = {ナノろ過によるチーズホエイの脱塩に関する研究}, school = {東京工業大学}, year = 2016, } @phdthesis{CTT100708747, author = {大川禎一郎}, title = {ナノろ過によるチーズホエイの脱塩に関する研究}, school = {東京工業大学}, year = 2016, }