@article{CTT100697343, author = {Ren KADOWAKI and Hitoshi Kimura and Norio Inou}, title = {New Estimation Methods of Young's Modulus and Rupture Strength of Snack Foods Based on Microstructure}, journal = {Journal of Texture Studies(Online Version)}, year = 2015, } @article{CTT100659822, author = {Ren KADOWAKI and Norio INOU and Hitoshi KIMURA}, title = {Effect of Vibration Characteristics of Skull in Mastication of Crispy Foods on Food Texture(雑誌掲載論文兼講演論文)}, journal = {Journal of Medical and Bioengineering}, year = 2013, } @article{CTT100657231, author = {Ren KADOWAKI and Norio INOU and Hitoshi KIMURA}, title = {Measurement of Microscopic Young’s Modulus of Crispy Foods(雑誌掲載論文兼講演論文)}, journal = {International Proceedings of Chemical, Biological & Environmental Engineering}, year = 2013, } @article{CTT100639714, author = {門脇 廉 and 伊能 教夫 and 木村 仁}, title = {擬音語で提示される食感とスナック菓子の内部構造の関係}, journal = {日本咀嚼学会雑誌}, year = 2012, } @inproceedings{CTT100755384, author = {長谷川大修 and 安井大貴 and 木村仁 and 伊能教夫 and 門脇廉}, title = {食感のバイオメカニクス -スナック菓子の形状(幅、厚さ)が食感に及ぼす影響-}, booktitle = {第28回バイオフロンティア講演会論文集(USB版)}, year = 2017, } @inproceedings{CTT100734175, author = {安井大貴 and 長谷川大修 and 木村仁 and 伊能教夫 and 門脇廉}, title = {食感のバイオメカニクス -擬音語による食感の数理モデル-}, booktitle = {第27回バイオフロンティア講演会講演論文集}, year = 2016, } @inproceedings{CTT100678726, author = {柳澤若菜 and 藤田悠子 and 門脇 廉 and 木村 仁 and 伊能教夫 and 槇宏太郎}, title = {アライナー治療における歯冠形状と矯正力の三次元的有限要素解析}, booktitle = {第22回顎顔面バイオメカニクス学会大会抄録集}, year = 2014, } @inproceedings{CTT100665308, author = {Norio Inou and Michael Surjawidjaja and Katsuyuki Kobayashi and Taisuke Osanai and Ren Kadowaki and Hitoshi Kimura and Jun Ikeda and Katsunori Inagaki}, title = {Biomechanics of Artificial Elbow Joints}, booktitle = {IFMBE Proceedings (CDROM)}, year = 2013, } @inproceedings{CTT100664848, author = {小山内 泰亮 and 門脇 廉 and 木村 仁 and 伊能 教夫 and 池田 純 and 稲垣 克記}, title = {人工肘関節のバイオメカニクス ~腕部の動的作用が与えるステム周辺の骨組織 内応力分布への影響~}, booktitle = {第24回バイオフロンティア講演会講演論文集}, year = 2013, } @inproceedings{CTT100659823, author = {門脇 廉 and 伊能 教夫 and 木村 仁}, title = {液体油脂を含むスナック菓子の局所的な機械的特性の測定}, booktitle = {日本食品工学会第14回(2013年度)年次大会講演要旨集}, year = 2013, } @inproceedings{CTT100659820, author = {門脇 廉 and 伊能 教夫 and 木村 仁}, title = {微小荷重試験と有限要素解析を用いたスナック菓子の 局所ヤング率測定法の提案}, booktitle = {}, year = 2012, } @inproceedings{CTT100635291, author = {門脇 廉 and 伊能 教夫 and 木村 仁}, title = {食感のバイオメカニクス(スナック菓子の微細構造と食感の官能評価)}, booktitle = {第24回バイオエンジニアリング講演会講演論文集(CD版)}, year = 2012, } @inproceedings{CTT100627493, author = {Ren Kadowaki and Norio Inou and Hitoshi Kimura}, title = {Mechanical Property of Crispy Foods Focusing on the Microstructue}, booktitle = {Proc. of the 6th International Conference on MicroManufacturing ICOMM/2011}, year = 2011, } @inproceedings{CTT100635265, author = {門脇 廉 and 小関 道彦 and 木村 仁 and 伊能 教夫}, title = {1002 食感のバイオメカニクス : 咀嚼時の頭蓋骨の振動特性(GS13:生体計測)}, booktitle = {第22回バイオエンジニアリング講演会講演論文集}, year = 2010, } @inproceedings{CTT100635271, author = {門脇 廉 and 小関 道彦 and 木村 仁 and 伊能 教夫}, title = {PS13 食感のバイオメカニクス : 加工食品の内部構造に関係する破砕時の荷重履歴の特徴量(ポスターセッション)}, booktitle = {M&M材料力学カンファレンス}, year = 2009, } @inproceedings{CTT100611350, author = {門脇 廉 and 伊能 教夫 and 小関 道彦 and 木村 仁}, title = {食感のバイオメカニクス (加工食品の内部構造と破砕時の力学特性の関係)}, booktitle = {第21回バイオエンジニアリング講演会講演論文集}, year = 2009, } @misc{CTT100691087, author = {門脇廉}, title = {食感のバイオメカニクス}, year = 2014, } @misc{CTT100687250, author = {門脇廉}, title = {食感のバイオメカニクス}, year = 2014, } @misc{CTT100687109, author = {門脇廉}, title = {食感のバイオメカニクス}, year = 2014, } @misc{CTT100687023, author = {門脇廉}, title = {食感のバイオメカニクス}, year = 2014, } @phdthesis{CTT100691087, author = {門脇廉}, title = {食感のバイオメカニクス}, school = {東京工業大学}, year = 2014, } @phdthesis{CTT100687250, author = {門脇廉}, title = {食感のバイオメカニクス}, school = {東京工業大学}, year = 2014, } @phdthesis{CTT100687109, author = {門脇廉}, title = {食感のバイオメカニクス}, school = {東京工業大学}, year = 2014, } @phdthesis{CTT100687023, author = {門脇廉}, title = {食感のバイオメカニクス}, school = {東京工業大学}, year = 2014, }