@article{CTT100878666, author = {Yuno-Ohta N and Shimonomura N and Hoshi Y and Leocmach M and Hori K and Ohta H}, title = {Characterization of the gelation and resulting network of a mixed-protein gel derived from sodium caseinate and ovalbumin in the presence of glucono-δ-lactone.}, journal = {Colloids and surfaces. B, Biointerfaces}, year = 2021, } @misc{CTT100884065, author = {下嶋美恵 and 太田啓之 and 井原雄太 and 若松孝幸 and 横山 峰幸}, title = {植物及び9,10-α-ケトールリノレン酸の製造方法}, howpublished = {公開特許}, year = 2022, month = {}, note = {特願2021-010502(2021/01/26), 特開2022-114271(2022/08/05)} } @misc{CTT100865168, author = {太田啓之 and 下嶋美恵 and 岩井雅子 and 佐々木(関本)結子 and 梅津 晶  and 矢野 淳  and 和田 泰一 }, title = {ナンノクロロプシス属藻類からオキシリピンを製造する方法}, howpublished = {公開特許}, year = 2021, month = {}, note = {特願2020-038994(2020/03/06), 特開2021-136959(2021/09/16)} } @misc{CTT100861488, author = {太田啓之 and 永井千夏 and 下嶋美恵 and 岩井雅子 and 堀孝一 and 佐々木結子}, title = {Δ4デサチュレースによるドコサヘキサエン酸合成}, howpublished = {公開特許}, year = 2021, month = {}, note = {特願2019-207244(2019/11/15), 特開2021-078379(2021/05/27)} } @misc{CTT100862147, author = {太田啓之 and 堀孝一 and 清水信介 and 髙見 明秀  and 野村 誠治 and 斉藤 史彦  and 坂本 敦  and 岡崎 久美子  and 山本 卓 }, title = {微生物及びトリアシルグリセロールの製造方法}, howpublished = {公開特許}, year = 2021, month = {}, note = {特願2020-541323(2019/09/06), 再表2020/050412(2021/06/10)} } @misc{CTT100806627, author = {太田啓之 and 下嶋美恵 and 円 由香}, title = {中性脂質の製造方法、トランスジェニック植物及びキット}, howpublished = {登録特許}, year = 2021, month = {}, note = {特願2018-241234(2018/12/25), 特開2019-088284(2019/06/13), 特許第6818193号(2021/01/05)} }