Home >

news ヘルプ

論文・著書情報


タイトル
和文: 
英文:Change in broth culture is associated with significant suppression of Escherichia coli death under high magnetic field. 
著者
和文: 奥野和政, 阿野貴司, 正田誠, 堀内 新一郎, 石崎 仁将.  
英文: Kazumasa OKUNO, TAKASHI ANO, MAKOTO SHODA, Shin-ichiro Horiuchi, Yoshimasa Ishizaki.  
言語 English 
掲載誌/書名
和文: 
英文:Bioelectrochemistry 
巻, 号, ページ Vol. 57    No. 2    pp. 139-144
出版年月 2002年 
出版者
和文: 
英文: 
会議名称
和文: 
英文: 
開催地
和文: 
英文: 
DOI https://doi.org/10.1016/S1567-5394(02)00111-1

©2007 Tokyo Institute of Technology All rights reserved.