Home >

news ヘルプ

論文・著書情報


タイトル
和文: 
英文:An Improvement in the Bending Ability of a Hinged Trisaccharide with the Assistance of a Sugar-sugar Interaction 
著者
和文: 湯浅 英哉, T. Izumi, 三橋 伸行, Y. Kajihara, 橋本 弘信.  
英文: H. Yuasa, T. Izumi, N. Mitsuhashi, Y. Kajihara, Hironobu Hashimoto.  
言語 English 
掲載誌/書名
和文: 
英文:Chem. Eur. J. 
巻, 号, ページ Vol. 11        pp. 6478-6490
出版年月 2005年 
出版者
和文: 
英文: 
会議名称
和文: 
英文: 
開催地
和文: 
英文: 
DOI https://doi.org/10.1002/chem.200500096

©2007 Tokyo Institute of Technology All rights reserved.