Home >

news ヘルプ

論文・著書情報


タイトル
和文: 
英文:Cryotropic Gel Formation for Food Nutrients Encapsulation -A controllable processing of hydrogel by freezing. 
著者
和文: 中川 究也, Noboru Nishimoto, Sowasod Nataporn, Charinpanitkul Tawatchai, Soottitantawat Apinan, TANTHAPANICHAKOON WI.  
英文: Kyuya Nakagawa, Noboru Nishimoto, Nataporn Sowasod, Tawatchai Charinpanitkul, Apinan Soottitantawat, Wiwut Tanthapanichakoon.  
言語 English 
掲載誌/書名
和文: 
英文:Proceedings of the 11th International Conference on Engineering and Food (P.S Taoukis ed.) 
巻, 号, ページ AFT813        pp. 519-520
出版年月 2011年5月3日 
出版者
和文: 
英文: 
会議名称
和文: 
英文:11th International Conference on Engineering and Food 
開催地
和文: 
英文:Athene 

©2007 Institute of Science Tokyo All rights reserved.