Home >

news ヘルプ

論文・著書情報


タイトル
和文: 
英文:Comparison of in vivo and in vitro antioxidative parameters for eleven food factors 
著者
和文: Indo HP, Nakanishi I, Ohkubo K, Yen H-C, Nyui M, Manda S, Matsumoto K, Fukuhara K, Anzai K, Ikota N, Matsui H, Minamiyama Y, Nakajima A, Ichikawa H, Fukuzumi S, 小澤 俊彦, Mukai C, Majima HJ.  
英文: Indo HP, Nakanishi I, Ohkubo K, Yen H-C, Nyui M, Manda S, Matsumoto K, Fukuhara K, Anzai K, Ikota N, Matsui H, Minamiyama Y, Nakajima A, Ichikawa H, Fukuzumi S, Ozawa T, Mukai C, Majima HJ.  
言語 English 
掲載誌/書名
和文: 
英文:RSC Adv 
巻, 号, ページ 3    14    4535-4538
出版年月 2013年2月 
出版者
和文: 
英文: 
会議名称
和文: 
英文: 
開催地
和文: 
英文: 

©2007 Tokyo Institute of Technology All rights reserved.