Home >

news ヘルプ

論文・著書情報


タイトル
和文: 
英文:Effect of Vibration Characteristics of Skull in Mastication of Crispy Foods on Food Texture(雑誌掲載論文兼講演論文) 
著者
和文: 門脇 廉, 伊能 教夫, 木村 仁.  
英文: Ren KADOWAKI, Norio INOU, Hitoshi KIMURA.  
言語 English 
掲載誌/書名
和文: 
英文:Journal of Medical and Bioengineering 
巻, 号, ページ Vol. 2    No. 3&4    pp. 186-190
出版年月 2013年8月24日 
出版者
和文: 
英文: 
会議名称
和文: 
英文:2013 3rd International Conference on Biotechnology and Food Engineering(ICBFE 2013) 
開催地
和文: 
英文: 
受賞情報 ICFEB Best Papers

©2007 Tokyo Institute of Technology All rights reserved.