Home >

news ヘルプ

論文・著書情報


タイトル
和文: 
英文:Hydrogel based oil encapsulation for controlled release of curcumin by using a ternary system of chitosan, kappa-carrageenan, and carboxymethylcellulose sodium salt 
著者
和文: TANTHAPANICHAKOONWI, 中川究也, Sowasod Nataporn, Charinpanitkul Tawatchai.  
英文: Wiwut Tanthapanichakoon, Kyuya Nakagawa, Nataporn Sowasod, Tawatchai Charinpanitkul.  
言語 English 
掲載誌/書名
和文: 
英文:LWT - Food Science and Technology 
巻, 号, ページ Volume 54    Issue2    page 600-605
出版年月 2013年12月 
出版者
和文: 
英文: 
会議名称
和文: 
英文: 
開催地
和文: 
英文: 
DOI https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.06.011

©2007 Institute of Science Tokyo All rights reserved.