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論文・著書情報


タイトル
和文: 
英文:Protein Stabilization by an Amphiphilic Short Monodisperse Oligo(ethylene glycol) 
著者
和文: 村岡貴博, 金原数.  
英文: Takahiro Muraoka, Kazushi Kinbara.  
言語 English 
掲載誌/書名
和文: 
英文:Chem. Commun. 
巻, 号, ページ Vol. 51        pp. 8457-8460
出版年月 2015年3月12日 
出版者
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会議名称
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開催地
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公式リンク http://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2015/cc/c4cc10301g#!divAbstract
 
DOI https://doi.org/10.1039/C4CC10301G
アブストラクト A short, monodisperse additive (octa(ethylene glycol) monophenyl ether) functions to suppress aggregation of thermally and chemically denatured lysozyme. Control studies with shorter and non-amphiphilic derivatives revealed that the amphiphilic structure is essential, and octa(ethylene glycol) is nearly the minimum chain length for amphiphilic poly(ethylene glycol)s to stabilize proteins.

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