Home >

news ヘルプ

論文・著書情報


タイトル
和文: 
英文:Transcriptomic Analysis of Andrias davidianus Meat and Experimental Validation for Exploring Its Bioactive Components as Functional Foods 
著者
和文: Changge Guan, 陳 政霖, LI SHUCHENG, Yi Wang, 山本 直之, Chong Zhang, Songjun Wang, Junjie Chen, Xin-Hui Xing.  
英文: Changge Guan, Zheng Lin Tan, Shucheng Li, Yi Wang, Naoyuki Yamamoto, Chong Zhang, Songjun Wang, Junjie Chen, Xin-Hui Xing.  
言語 English 
掲載誌/書名
和文: 
英文:Food Science and Human Wellness 
巻, 号, ページ        
出版年月 2022年9月 
出版者
和文: 
英文: 
会議名称
和文: 
英文: 
開催地
和文: 
英文: 

©2007 Tokyo Institute of Technology All rights reserved.