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論文・著書情報


タイトル
和文:A new and rapid method for determination of beer-spoilage ability of lactobacilli 
英文:A new and rapid method for determination of beer-spoilage ability of lactobacilli 
著者
和文: Sami, M., Yamashita, H., Kadokura, H., Kitamoto, K., Yoda, K., Yamasaki, M., 門倉広.  
英文: Sami, M., Yamashita, H., Kadokura, H., Kitamoto, K., Yoda, K., Yamasaki, M., Hiroshi Kadokura.  
言語 English 
掲載誌/書名
和文:Journal of the American Society of Brewing Chemists 
英文:Journal of the American Society of Brewing Chemists 
巻, 号, ページ Vol. 55    No. 4    pp. 137-140
出版年月 1997年 
出版者
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会議名称
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開催地
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公式リンク http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0000767980&partnerID=MN8TOARS
 
DOI https://doi.org/10.1094/asbcj-55-0137

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