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論文・著書情報
タイトル
和文:
英文:
Characterization of the gelation and resulting network of a mixed-protein gel derived from sodium caseinate and ovalbumin in the presence of glucono-δ-lactone.
著者
和文:
太田 尚子, 下ノ村 直哉, 星 宥伽, レオマック マチュー,
堀 孝一
,
太田 啓之
.
英文:
Yuno-Ohta N, Shimonomura N, Hoshi Y, Leocmach M,
Hori K
,
Ohta H
.
言語
English
掲載誌/書名
和文:
英文:
Colloids and surfaces. B, Biointerfaces
巻, 号, ページ
Volume 198 111472
出版年月
2021年2月
出版者
和文:
英文:
会議名称
和文:
英文:
開催地
和文:
英文:
公式リンク
http://europepmc.org/abstract/med/33257157
DOI
https://doi.org/10.1016/j.colsurfb.2020.111472
©2007
Institute of Science Tokyo All rights reserved.